Nordisk Ventilator tar hand om luften

Nordisk Ventilator AB är ett försäljningsbolag  luftbehandlingsprodukter såsom luftbehandlingsaggregat, axialfläktar, radialfläktar, tunnelventilation, ventilation för parkeringshus och komponenter för eftermarknaden.

Vi samarbetar med flertalet ledande leverantörer av produkter, Komfovent med marknadens bredaste sortiment av luftbehandlingsaggregat täcker in ett stort flödesområde och funktion av Euroventcertifierade produkter. Huvudprodukterna som egenhändigt tillverkas är energieffektiva aggregat med ett stort urval av utförande och tillbehör, anvancerad och användarvänlig styr och reglerutrustning till ovan nämnda aggregat. I den supermoderna fabriken producerar man även egna Euroventcertifierade roterande värmeväxlare, brand/-brandgasspjäll och kanaldetaljer som spiro och ljuddämpare. Stora investeringar görs årligen i moderna maskiner, instrument och verktyg för att säkerställa den höga kvalitén.

Wolter GmbH är en högkvalitativ Tysk producent av fläktar, fokus ligger på produktionen av axial/-radialfläktar av alla de slag med en klarare inriktning på parkeringsventilation och tunnelventilation och brandsäkerhet. Wolter tillverkar även fläktar för inbyggnad i luftbehandlingsaggregat och är därmed en stark aktör på den allt mer eftertraktade eftermarknaden.

Vår styrka ligger hos personalen som med lång erfarenhet och starka varumärken arbetar med allt från konstruktion och design till funktion och försäljning.

Vi hjälper dig med allt du önskar från projekteringsunderlag och offert till leverans och en fungerande luftbehandling.